TEATRE

 

LA COLOMETA.

Una versió de Joan Ollé de l'obra de Mercè Rodoreda: La plaça del Diamant.

 

ActrIUs: Fanny Bulló, Silvia Ricart i Adriana Ventura.

Direcció i Escenografía: Jordi Alsina, Clara Soley i Josep Sallés.

Disseny de So i Músiques: Xavier Boixader.

CONFERÉNCIA

 

OLGA SACHAROFF.

Elina Norandi en una conferència que ha titulat "Olga Sacharoff, les imatges d'una vida de pintora"

 

L'artista pintora Olga Nicolaevna Sacharoff (Tiflis, Geòrgia, 28 de maig de 1889 - Barcelona, 1967) va ser una pintora avantguardista establerta a Catalunya. Sacharoff va ser una figura destacada de les avantguardes del segle passat i va establir forts lligams amb l'art català dels anys 40 i 50, i amb els cercles artístics i intel·lectuals de la postguerra.

 

Aquest any, en motiu del 50è aniversari de la seva mort, se li ha dedicat a ella.

 

Al Museu d'Art de Girona podem veure una bona part de la seva obra en una exposició comissariada per Elina Norandi, que n'és també comissària de l'any Olga Sacharoff.

 

 

VISITES D'ESCOLES

 

Cada any ens visiten els alumnes de les escoles de La Garriga. Aquest 2017 han assistit els alumnes de 3r de les escoles Giroi, Tagamanent, Sant Lluís i Pinetons. L'activitat constava de la visita a l'exposició de gravat de Conxa Sisquella i de Fornells-Pla que hi havia a la Sala d'Exposicions de la Fundació, fent aprendre als alumnes a mirar una exposició d'art contemporani, i posteriorment conèixer la tècnica del gravat mitjançant exemples i descoberrta dels materials: planxes, eines, pintures...

 

De cara a l'any vinent volem obrir les activitats a escoles de la comarca. Si esteu interessats a participar de les activitats escolars, no dubteu en escriure'ns. Podeu trobar les nostres dades de contacte en aquesta web.